Амбулатория за групова практика за първична медицинска помощ -  ЗДРАВЕ -14 ООД - СОФИЯ
Грижим се за Вашето здраве 
24 часа в денонощието
Искаме  да  дадем  на  своите  пациенти  възможности  да създават  повече, да се чувстват по-добре 
и да живеят по-дълго.


Aliquam sollicitudin lobortis risus. 


Nunc sapien. Aliquam pellentesque libero sed augue. Morbi in libero in tortor pellentesque adipiscing.
новини
Запази час при семеен лекар от ДКЦ 14 –  Здраве 14, София | Superdoc.bg – Намерете лекар и резервирайте час за преглед онлайн!
КОНТАКТИ
София - 1408, община Триадица,
ул. д-р Стефан Сарафов 7
номератор - 952-37-75
регистратура - 952-19-79

  повече

 

ПРОФИЛАКТИЧНИ ПРЕГЛЕДИ
Правим задължителните профилактични прегледи на всички здравно-осигурени лица над 18 години в предвидения от здравната каса обем всеки работен ден от 8-18 ч. Всички лица над 18 години, родени в година завършваща на 0 - подлежат на безплатна задължителна ваксинация против Тетанус-Дифтерия.

 

ИМУНОПРОФИЛАКТИКА
Работим активно по линия на имунопрофилактиката на заболяванията, както със задължителните по Имунизационния календар ваксини, така и с препоръчителните:

 

Подробна информация за ваксините търсете на www.vaksini.bg

 

ПРИЕМ НА НОВИ ПАЦИЕНТИ
От 01-30 юни и от 01-31 декември всяка година приемаме нови пациенти от София. Само при нас имате 21 възможности за избор на лекар на едно място. Формуляри за постоянен избор ще намерите на нашата регистратура на цена 0.20 лева. Достатъчно е обаче да знаете своето ЕГН, за да намерим всичко за Вас в Интернет.

Новородени и пациенти от страната приемаме целогодишно. Записването на новородените става с ксерокопие от акта за раждане.

Не Ви съветваме да правите временен избор – той задължително е за пет месеца – навсякъде при смяна на местожителството правете постоянен избор. Това може да става по всяко време на годината и в момента на подаването на формуляра вече имате личен лекар в населеното място. Обратно можете да се върнете по всяко време – отново с формуляр за постоянен избор.За нас   |   Галерия   |   Новини   |   Контакти
Powered by
catalog.bg catalog.bg point.bg etel.bg